Gaming Новини Игри

Бяха обявени 3 нови Assassin’s Creed игри

12.09.2022

author:

Бяха обявени 3 нови Assassin’s Creed игри

Три нови Assassin’s Creed игри бяха обявени на Ubisoft Forward 2022 в събота, включително нова ролева игра с отворен свят, която се развива в Япония, магьосническото Codename Hexe и отделна игра за мобилни устройства. Ubisoft също така официално показа кадри от наскоро изтеклата Assassin’s Creed Mirage, която ще върне стелт фокусирания геймплей. Valhalla също ще получи последното си DLC, към края на 2022 г., което ще довърши основната й сюжетна линия.

Сега, накратко за всяко от 3-те заглавия:

Assassin’s Creed: Code Red ще се насочи към феодална Япония. Само думата “шиноби” беше спомената, но нищо друго, което да е от голямо значение. Знаем, че заглавието ще представлява RPG с отворен свят, подобно на последните 3 заглавия от франчайза, а именно – Origins, Odyssey и Valhalla. Няма да я видим, обаче преди 2024-та година.


Codename Hexe също беше обявена, но с много оскъдна информация. В описанието на тийзъра пише, че действието ще се развива по време на Свещената Римска империя по време на изпитанията на вещиците. Изглежда, че ще е доста различна Assassin’s Creed игра.


Codename Jade, пък ще представлява мобилна игра, развиваща се в Китай през 215 пр.н.е. Това е ролева игра с отворен свят за мобилни устройства, където ще можете да персонализирате своя собствен асасин. Освен това ще има обичайната паркур и стелт механика, която бихте очаквали за AC игра, но на телефон.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *