Технологии

Какво се случва с NVIDIA GeForce RTX 3090TI ?

01.02.2022

author:

Какво се случва с NVIDIA GeForce RTX 3090TI ?

По време на CES 2022 Джеф Фишер обеща, че скоро NVIDIA ще има повече подробности за предстоящото си флагманско GPU.

Вчера бе последният ден на януари и все още не знаем нищо официално за тази нова карта, с изключение на това, което вече беше казано по време на CES 2022. Компанията не потвърди цената или датата на излизане, която уж беше определена за 27-ми януари.

В момента рецензентите чакат своите мостри, които неочаквано бяха задържани наскоро. До колкото се знае, тестовите проби трябваше да бъдат изпратени миналия понеделник, но не са били изпратени.

В средата на януари се появиха новините, че NVIDIA е поискала всички партньори на борда да спрат производството на техните персонализирани модели. Както научихме, компанията срещна някои проблеми, свързани с хардуера/BIOS. Въпреки многобройните опити, все още не сме чули за подробности, свързани с този проблем.

Съвсем наскоро EVGA публикува тийзър на новата си графична карта Kingpin. Въпреки че не беше посочено, е съвсем ясно, че е предстоящият RTX 3090 Ti. Снимката на PCB-то, която беше споделена, не показва никакви признаци на стандартни 8-пинови конектори.

За момента изчакваме още информация, но изглежда че NVIDIA са отменили пускането на RTX 3090 TI за момента. 

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *