Технологии

Elgato пускат своята 4k60FPS FaceCam Pro уебкамера

04.11.2022

author:

Elgato пускат своята 4k60FPS FaceCam Pro уебкамера

Новата камера Elgato FaceCam Pro идва със сензор на Sony с голяма площ, широкоъгълен фотографски обектив с променлив фокус, революционен процесор за изображения и вградена флаш памет, първокласната plug-and-play уеб камера позволява на създателите да създават видео с ултра висока разделителна способност без нуждата от сложни настройки.

Facecam Pro разполага със студиен клас f/2.0 21 mm обектив Elgato с автофокус, който може да се настройва и ръчно, докато най-модерният 1/1,8″ SONY STARVIS сензор улавя изключителни детайли, дори когато осветлението е неоптимално. Завършек на високата производителност на уеб камерата е най-новият процесор за сигнали за изображения на Elgato, мощен чип, който е отговорен за кодиране и стрийминг на 4K60 видео през USB 3.0 с ултра ниска латентност – като същевременно улеснява мигновена корекция на светлината, автоматично намаляване на шума и множество други нано-изчисления, които осигуряват феноменално видео качество.

Facecam Pro ви оборудва с водещ в индустрията хардуер и софтуер за създаване на професионално 4K60 видео от най-висок калибър.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *