Технологии

Какво са ни подготвили от AMD и Gplay.bg за началото на лятото?

18.06.2022

author:

Какво са ни подготвили от AMD и Gplay.bg за началото на лятото?

Летните жеги започват, но нашите приятели от AMD и Gplay.BG са тук да ни помогнат да се разхладим с няколко нови компютърни оферти. 

Днес ще ви разкажа именно за това какво ново са ни подготвили от AMD, като компютърни конфигурации в сайта на Gplay.BG

GPLAY FIGHTER I3 RX6500XT

Първата конфигурация, която ще разгледаме днес е GPLAY FIGHTER I3 RX6500XT, компютър захранен от процесор на Intel и видеокарта на AMD. Перфектно Entry Level решение за хората, които вмомента навлизат в света на PC гейминга и искат да пробват своите любими заглавия на масовата 1080P резолюция.

GPLAY FIGHTER I5 RX6600

GPLAY FIGHTER I5 RX6600 е едно решение за геймърите, които искат малко повече от своя компютър, тук вече имаме малко по-висок клас видеокарта и процесор и съответно можем да се насочим към играенето на игри с по-висока честота на опресняване на монитора (херци) за да изглеждат по-гладки любимите ви игри, или пък може дори да навлезете към света на 1440P гейминга.

GPLAY CRUSHER R5 RX6650XT WHITE

GPLAY CRUSHER R5 RX6650XT White е за хората, които искат синергия в своята компютърна конфигурация. Компютър с изцяло най-новото при AMD компонентите, няма да имате проблем дори да навлезете в света на стрийминга, благодарение на многоядрения Ryzen 5 5600 и да показвате своите игри пред другите. А изцяло новата и “Рефрешната” Radeon RX 6650XT видеокарта, ще ви позволи да цъкате всичките игри на високи настройки и  дори на по-високи резолюции.

Със сигурност от AMD и Gplay.BG са се погрижили за хората, които планират да си вземат нова геймърска машина за това лято с най-новите и свежи компоненти.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *