Gaming Новини Игри

Hogwarts Legacy е отложена за 2023г.

15.08.2022

author:

Hogwarts Legacy е отложена за 2023г.

Дългоочакваната игра Hogwarts Legacy е отложена за 10 февруари 2023г. Датата е обявена за платформите PC, PlayStation и Xbox, като датата за версията за Switch ще “бъде разкрита скоро”. Това е вторият път, когато ролевата игра, развиваща се през 1800г в магическия свят на Хари Потър, е отложена. Първо беше от 2021г за 2022г, след което, по време на State of Play зарадва феновете с дата на излизане в празничния период в края на 2022г, а се се забавя с 2 месеца за февруари другата година.

По-рано това лято, community manager-a на играта, сподели, че предстои нещо много интересно и готино, което ще ни покажат в края на лятото. В Twitter пост, той сподели, след обявяването на новата дата, че тепърва предстоят любопитни неща, които тепърва ще представят.

В интернет веднага се развихриха различни реакции, някои разочаровани, други пълни с надежда. Това, което се разбира е, че 10 февруари се пада Петък, а от студиото обичат да си пускат заглавията във Вторник, съответно феновете спекулират, че ще има 72 часа Early Access за хора закупили си играта предварително Делукс или колекционерска версия.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *