Gaming Новини Игри

Hogwarts Legacy с нови анонси

02.09.2022

author:

Hogwarts Legacy с нови анонси

Вчера, 1-ви Септември, беше празник за всички фенове на магическия свят на Хари Потър. Тази дата е важна, защото тогава започва учебната година в Hogwarts. По случая Wizarding world направи стрийм, в който обявиха нови неща и отпразнуваха събитието. Едно от обявленията беше свързано с Hogwarts Legacy, и определено успя да хайпне множество фенове.

Каналът на играта в YouTube, пусна четири 4к видеа по около минута, които показват подробно общите стаи на познатите ни домове – Грифиндор, Рейвънклоу, Хафълпаф и Слидерин.

Но това не е всичко, комюнити мениджъра на Avalanche – Chandler Wood, обяви, че всеки който има Wizarding World account и го свърже към играта, заедно с WB Games акаунта си, ще получи специални роби с цветовете на домовете, както и маска.

Освен това, по време на Gamescom, беше обявено, че всички закупили предварително PS версия на играта ще получат ексклузивен куест и отвара. Hogwarts Legacy излиза на 10-ти февруари 2023г. за PC, PS и Xbox, а датата за излизане на Nintendo Switch, ще бъде обявена скоро.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *