Технологии

Как се представя новият Armada 27 геймърски монитор от HyperX

08.11.2022

author:

Как се представя новият Armada 27 геймърски монитор от HyperX

Наскоро HyperX обявиха, че навлизат в сферата на мониторите за игри с новата си серия Armada. В момента това включва Armada 25 FHD Gaming Monitor, 24-инчов, 240Hz монитор и по-големия Armada 27 QHD Gaming Monitor, 27-инчов модел. Снабдени с функции целящи да завземат и най-конкурентните ъгли на пазара, мониторите Armada са готови за битка.

Днес е време да разгледаме Armada 27 и какви резултати може да ни донесе този монитор. 

Вътре в кутията намираме панелна, хидравлична монтажна стойка, която може да се закрепи към ръба на бюрото или да се монтира директно в бюрото, захранващ кабел, DisplayPort кабел и HDMI 2.0 кабел.

Monitor Arm-a позволява широк диапазон от разположение и дава на екрана три измерения на въртене: вертикално, хоризонтално и странично. HyperX също продава допълнителни монтажни рамена отделно, в случай че желаете да добавите втори или дори трети монитор към основната стойка.

Самият монитор има семпъл, но стилен изцяло черен дизайн. Той е много лек и има ¼” рамка отгоре и отстрани. На гърба има бутон за захранване и джойстик за работа с менюто. От към IO съдържа само порт за захранване, DisplayPort и два HDMI 2.0 порта. Няма високоговорители, няма USB портове и няма жак за слушалки.

Менютата на HyperX Armada 27 се управляват чрез джойстик в долната дясна задна част на панела на дисплея. Повечето функции са обозначени ясно и системата от менюта е отзивчива. 

Armada 27 е изключително светъл монитор, достигайки почти 450 нита в SDR и до 547 нита в HDR. Той е сред най-ярките 27-инчови монитори, и поставя нов рекорд за HDR в монитор с такъв размер, който няма OLED или Mini-LED подсветка.

Разбира се, най-важният аспект на това, което прави един монитор 
добър за игри, е начинът, по който се представя, докато играем видео игри. За щастие това е, което HyperX Armada 27 прави най-добре. Разделителната способност от 1440p, съчетана с честота на опресняване от 165Hz и време за реакция от 1 ms, го правят идеален за разцъкване на всякакви заглавия от най-новите Triple AAA игри, до любимите ни шуутъри и E-sports игри.

Пълното ни ревю за този монитор ще може да видите съвсем скоро в нашия YouTube канал, като вече може да намерите монитора наличен при нашите приятели от Gplay.bg – ТУК

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *