Gaming Новини Технологии

Какво са ни приготвили от HyperX с тяхната Loot Drop II кампания

10.03.2022

author:

Какво са ни приготвили от HyperX с тяхната Loot Drop II кампания

Днес HyperX стартира втората си  глобална промо кампания Loot Drop 2.


От днес до 25-ти март ще можете да спестите до 40% от геймърска периферия от най-високо ниво, като безжичните слушалки Cloud Flight и мишката Pulsefire Surge.

Също, може да се възползвате от страхотни оферти за клавиатури, микрофони и подложки за мишка, за да си създадете напълно оборудван геймърски сетъп. Нашите приятели от Gplay.BG за първа година ще бъдат част от глобалната Loot Drop кампания, което означава, че скандалните намаления са на една ръка разстояние!


Днес ще ви предоставим списък с някои от най-интересните намаления, които грабнаха нашето око. 


Всички намалени продукти от Loot Drop II кампанията могат да бъдат намерени в сайта на Gplay.bg – ТУК 


HyperX Cloud Alpha Red – 119 лв

Cloud Alpha e една от най-популярните слушалки за игри и с добра причина. Тя разполага със 7.1CH модул за съраунд звук за подобрено аудио, както и шумоизолиращ микрофон за кристално чиста комуникация. Популярният дизайн на слушалките, ги прави един от най-удобните избори за дълги гейминг сесии. HyperX Cloud Alpha Red могат да бъдат намерени на цена от 120лв, намаление от 40% при, което спестявате 80 лв, които могат да бъдат инвестирани в друга част от вашия сетъп. 


HyperX Pulsefire Haste –  85 лв

Първата лека мишка от HyperX също e част от Loot Drop II кампанията. Pulsefire Haste идва с ултра лек дизайн, прахоустойчиви суитчове и включен в опаковката Grip Tape. Тя e правилният избор за вас, ако ви трябват  бързи движения и контрол, в любимите ви шуутър и екшън платформър игри.


HyperX QuadCast – 179 лв

Независимо дали сте начинаещ, който иска да развие своя Twitch канал, или аудио професионалист, който иска безпроблемен микрофон, HyperX Quadcast е правилния избор за вас. Той използва USB кабел за свързване към вашия компютър, така че не е нужно да се забърквате със сложни предусилватели или фантомни захранващи устройства, а интуитивните контроли ви позволяват да регулирате силата на звука за по-чист звук и да се мютвате без проблем с интуитивните тъч контроли.


HyperX Alloy Origins 60  – 159 лв

HyperX Alloy Origins 60 е механична клавиатура с компактен дизайн, която е чудесна за по-малки бюра, както и за геймъри, които просто не се нуждаят от клавиатура с numpad. Тя разполага с механични превключватели HyperX, които са оценени за до 80 милиона натискания, както и алуминиев корпус за стил и издръжливост. Можете също да покажете своя личен стил с RGB подсветката или да синхронизирате светлинните си ефекти с другите си периферни устройства и RGB компоненти.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *