Технологии

Картите за настолни компютри Intel Arc ще бъдат постепенно пуснати между 5-ти август и 29-ти септември

01.08.2022

author:

Картите за настолни компютри Intel Arc ще бъдат постепенно пуснати между 5-ти август и 29-ти септември

Igor’s Lab с нова информация относно времевата линия за стартиране на десктоп Arc GPU-тата.

Според  Igor’s Lab от, Intel вече са променили графика си за пускане на Arc настолните карти, който ще се проведе между 5-ти август и 29-и септември. Говори се, че Intel вече не планира мащабно стартиране, което беше загатнато от изтекли пътни карти на Intel. Intel ще пусне своите настолни модели Arc постепенно по по-тих начин.

Intel вече са взели вътрешно решение за по-тясна времева рамка. Ако възнамеряват да се придържат към текущата времева рамка, обхватът, който сега се разпределя, е между 05 август 2022 г. и 29 септември 2022 г. Това означава, че има достатъчно време за пускане на пазара на трите обявени по-големи модела. Интересно е, че вътрешните документи вече не съобщават за мащабно, съвместно събитие за стартиране, а по-скоро може да бъде един вид „тихо“ стартиране, което може да се извърши постепенно в сектора на търговията на дребно и само чрез няколко медии.

— Игор Уалосек, Igor’sLAB

Очаква се Intel да изпрати тестови мостри на няколко избрани рецензенти, вероятно в опит да избегне възможно най-много отрицателни отзиви. Игор очаква, че обективните прегледи ще станат достъпни едва след като тези карти станат налични по магазините.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *