Технологии

Jabra Elite 3 достъпните True Wireless слушалки

17.06.2022

author:

Jabra Elite 3 достъпните True Wireless слушалки

Jabra Elite 3 е най-евтиният True Wireless продукт на компанията до момента. Слушалките се доближават до фундаментални характеристики като аудио и изолация, но достатъчно ли е това, за да се различат от масата от достъпни слушалки?

Jabra Elite 3 е доста прост продукт и това е хубаво нещо. Тук няма много различни фунцкии, което означава, че е лесно да поставите слушалките и да започнете да слушате.

Изработени предимно от пластмаса, Elite 3 има доста общ вид, с форма, проектирана да прилегне в ухото ви. Тези True Wireless слушалки пасват сигурно, въпреки че няма нищо като кукички или перки за допълнителна стабилност, което означава, че постигането на прилично уплътнение е особено необходимо – за щастие Elite 3 идва с допълнителни силиконови накрайници, така че намирането на правилният размер няма да бъде твърде трудно.

След като поставите слушалките, използването им е доста лесно. Jabra Elite 3 разполага с многофункционален сензорен панел на всяка слушалка  и серия от докосвания осигурява прилична степен на контрол.

Jabra Elite 3 използва безплатното приложение Jabra Sound+ (iOS и Android), за да предостави няколко допълнителни функции и е полезно по време на първоначалния процес на сдвояване, така че определено си заслужава изтеглянето.

Ако си търсите надежден чифт True Wireless слушалки Jabra Elite 3 са правилния избор за вас. Тези безжични слушалки са лесни за използване, звучат добре и предлагат много солидна комбинирана производителност на батерията.

Цялата Elite серия от True Wireless слушалки, ще може да пробвате по време на GplayTV Gaming & Hardware WKND Plovdiv

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *