Gaming Новини Игри

Niantic обяви новата си игра – Peridot

14.04.2022

author:

Niantic обяви новата си игра – Peridot

Студиото обяви следващата си игра, нов AR симулатор за домашни любимци, нарече Peridot. Заглавието се води “оригинално”, но определено си личи влиянието от Pokemon GO.

В Peridot, играчите ще трябва да се грижат за своите AR животинки, наречени Peridots, като ги отглеждат до зряла възраст, като същевременно се опитват да защитят вида им от изчезване. Ще трябва да се изследва реалния свят, за да се намерят ценни предмети, които ще могат да се използват за грижа на любимците. Не е известно още, дали това означава, че ще има специфично съдържание за различните региони. Приложението също така позволява на играчите да записват живота на своите VR създания и да споделят тези спомени в социалните медии.

Въз основа на ограничената информация, предоставена от Niantic, Peridot поставя сериозен фокус върху аспекта на размножаването и опазването. Животинките имат голямо разнообразие от видове, наподобяващи както на реални, така и на измислени животни/същества. Играчите ще могат да смесват различните Peridot-и, като по този начин ще съчетават техните физически черти.

Играта се разработва за мобилни устройства и все още няма дата на излизане.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *