Gaming Новини Други

Нов трейлър на Super Mario Bros. филма

01.12.2022

author:

Нов трейлър на Super Mario Bros. филма

Новото видео определено хайпна много феновете на любимия Super Mario. В новия трейлър виждаме не малко препратки към игрите, както и Princess Peach. Актьорите, които озвучават героите , определено не са кои да е , а именно Chris Pratt като Марио, Jack Black като Bowser, Anya Taylor-Joy като принцеса Peach, Seth Rogen като Donkey Kong, Charlie Day като Luigi и Keegan-Michael Key като Toad.

Филмът е режисиран от Aaron Horvath и Michael Jelenic, най-известни със създаването на аплодираната поредица Teen Titans Go!, със сценарий от Matthew Fogel, който преди това е бил автор на Minions: The Rise of Gru и The LEGO Movie 2: The Second Part. Brian Tyler (Avengers: Age of Ultron, Chip ‘n Dale: Rescue Rangers) композира музиката в сътрудничество с дългогодишния композитор на Nintendo, Koji Kondo, най-известен с работата си по поредицата Super Mario и The Legend of Zelda.

Филмът Super Mario Bros. ще излезе по кината на 31 март 2023 г. в Обединеното кралство и на 7 април в Северна Америка, последван от премиера в Япония на 28 април

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *