Gaming Новини Игри

Новата игра от Bandai Namco – Synduality

15.09.2022

author:

Новата игра от Bandai Namco – Synduality

Наскоро, компанията обяви новата си игра, която представлява Sci-fi шуутър, развиващ се в дистопичен футуристичен свят, където хората и AI трябва да съществуват съвместно и да си сътрудничат, за да оцелеят. Играта ще бъде пусната на PlayStation®5, Xbox Series X|S и PC.

Synduality развива през 2222 г., години след като мистериозен отровен дъжд, наречен „The Tears of the New Moon“, унищожава по-голямата част от човечеството и ражда деформирани същества, които сега ловуват населението. Сред бедствието хората са принудени да построят подземно убежище на име Амасия, където откриват и започват да си сътрудничат с форми на изкуствен интелект, наречени Магус.

В играта играчите ще влязат в обувките на Drifters, хора, които си изкарват прехраната, събирайки AO кристали, рядък ресурс, наличен на Земята. В тази мисия, те ще трябва да се изправят срещу ксеноморфни същества, известни като Enders. Чрез помощта на Магус, ще трябва да се справят с всякакви трудности. Геймплеят и битките в Synduality са съсредоточени около Cradle Coffins, въоръжени превозни средства, в които играчите ще се движат. Ще могат да се персонализират според вкуса и стила на игра.

Заглавието ще има мултиплейър, в който играчите ще могат да играят заедно или един срещу друг.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *