Технологии

NVIDIA ще имат специален анонс за техните нови видеокарти

19.09.2022

author:

NVIDIA ще имат специален анонс за техните нови видеокарти

NVIDIA качиха предстоящата основна презентация „GeForce Beyond“ с участието на главния изпълнителен директор Дженсън Хуанг в YouTube като премиера.

Премиерата на видеото е след повече от 41 часа, но това означава, че видеото вече е записано и цената най-вероятно е окончателна. Мини изображението на видеоклипа и тийзърът, вградени в премиерата на YouTube, потвърждават две неща.

Това предаване ще бъде посветено на архитектурата на Ada Lovelace и серията GeForce 40, както се предполага от аватара и псевдонима на предполагаемия потребител в discord, подчертан в тийзъра.

Това, разбира се, са само потвърждение за това, което вече беше известно, но поне сега можем да го наречем официално. На 20-ти септември ще чуем официалната новина за серията GeForce RTX 40, базирана на архитектурата Ada. 

Също така от NVIDIA са пуснали и специален стрийм в Twitch с отброяване до началния час на събитието, което ще започне в 17:55 часа. 

Ние от GplayTV се радваме да съобщим, че ще направим и официален рестрийм на целия евент на български в нашия Twitch канал, така че ви очакваме на познатото място от 17:30. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *