Gaming Новини Игри

Обявиха Sims 5 като Project Rene

20.10.2022

author:

Обявиха Sims 5 като Project Rene

EA и Maxis официално обявиха The Sims 5 по време на Behind The Sims Summit Stream. Играта Sims от следващо поколение се нарича Project Rene, фраза, „избрана да напомня за думи като обновяване, ренесанс и прераждане, за да представлява подновения ангажимент на разработчика за светлото бъдеще на познатото ни Sims заглавие.

Behind The Sims Summit стриймът показа кратък клип, в който се виждат някои дълго желани функции от феновете. Не само могат потенциално да се променят размерите на всички обекти но и техните модели, цветове и дори форми. Нещо, което развълнува геймърите, беше усъвършенстваните инструменти за поставяне, показани във видеото. Възглавниците могат да се въртят, накланят и местят по начини, които преди това можеха да се правят само с чийтове в Sims 4, които често объркваха геймплея.

Заглавието също ще предлага на играчите да играят соло или с други, като могат да играят през различни платформи, но не е ясно как точно EA и Maxis ще разработят тази функция. Изглежда, че ще може да се изтеглят строителни елементи от играта на мобилно устройство и това ще бъде отразено в играта на всяка платформа, свързана с нея.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *