Технологии

Смислени конфигурации за училище и гейминг

30.08.2022

author:

Смислени конфигурации за училище и гейминг

Първият учебен ден наближава и днес е време да разгледаме, няколко компютъра, които са добри решения за гейминг и за училище. 

В неделния ни чекпоинт DonBrutar, разказа по-подробно за ползите на геймърския компютър и как може да се съчетае ако ви трябва такъв, който да използвате за училищни проекти.

Време е да разгледаме и няколко предложения от сайта на Gplay.bg. 

GPLAY FIGHTER I3 RX6400

GPLAY FIGHTER I3 RX6400 e по-достъпна машина, която ще ви позволи да направите всичките си проекти за училище, било то ако има нужда да работите с Microsoft Office пакета или начално програмиране, а пък благодарение на видеокартата RX 6400 от AMD, ще може през свободното време да се насладите на лек гейминг, на някоя от по-масовите игри. 


GPLAY FIGHTER I5 RX6400

Може би имате, нужда от малко повече процесорна мощност във вашия компютър? GPLAY FIGHTER I5 RX6400 идва снабден с I5 процесор, който ще ви донесе по-голяма производителност благодарение на повечето си ядра, и съответно ще може да извършвате повече неща едновременно на своя компютър. 


GPLAY FIGHTER I3 RX6500XT

От друга страна, може би ще искате да наблегнете повече на гейминга, или пък сте се насочили към графичен дизайн или други занимания, които изискват по-добра видеокарта. GPLAY FIGHTER I3 RX6500XT е точната машина за вас защото тя ще ви позволи да вдигнете настройките в любимите си игри. 


GPLAY FIGHTER I5 RX6500XT

GPLAY FIGHTER I5 RX6500XT е точната машина за вас ако искате най-доброто от двата свята, мощен процесор и графична карта, идеален за да играете любимите си игри и също така ако в училище работите върху по-интензивни проекти, които изискват по-добър компютър, то тази машина ще се справи с тях.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *