Технологии

Смислени конфигурации за училище и гейминг

30.08.2022

author:

Смислени конфигурации за училище и гейминг

Първият учебен ден наближава и днес е време да разгледаме, няколко компютъра, които са добри решения за гейминг и за училище. 

В неделния ни чекпоинт DonBrutar, разказа по-подробно за ползите на геймърския компютър и как може да се съчетае ако ви трябва такъв, който да използвате за училищни проекти.

Време е да разгледаме и няколко предложения от сайта на Gplay.bg. 

GPLAY CRUSHER R5 GTX1660 SUPER

GPLAY CRUSHER R5 GTX1660 SUPER e машина, която ще ви позволи да направите всичките си проекти за училище, било то ако има нужда да работите с Microsoft Office пакета или начално програмиране, а пък благодарение на видеокартата GTX 1660 от NVIDIA, и Ryzen 5 процесора на AMD ще може през свободното време да се насладите на лек гейминг, на някоя от по-масовите игри. 


GPLAY CRUSHER R5 RX6500XT

Може би имате нужда от нещо по-достъпно колкото да може да завършите вашите проекти за училище или просто искате да разцъкате някоя лига или цс със вашите приятели то 
GPLAY CRUSHER R5 RX6500XT е точния избор за вас. Отново имаме страхотна процесорна мощ благодарение на Ryzen 5 5600 и солидна графична карта в лицето на AMD Radeon RX 6500XT.


GPLAY CRUSHER R5 GEFORCE RTX3050 RGB

От друга страна, може би ще искате да наблегнете повече на гейминга, или пък сте се насочили към графичен дизайн или други занимания, които изискват по-добра видеокарта. GPLAY FIGHTER I3 RX6500XT е точната машина за вас защото тя ще ви позволи да вдигнете настройките в любимите си игри. 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *