Технологии

Portal With RTX ще излезе на 8-ми декември

01.12.2022

author:

Portal With RTX ще излезе на 8-ми декември

NVIDIA потвърдиха датата на пускане на Portal с RTX, ремастерирана версия на изключително популярната игра от Valve. Това заглавие беше силно рекламирано от компанията при пускането на серията GeForce RTX 40 през септември.

Portal RTX е базиран на най-новата технология DLSS 3.0, която се поддържа напълно от NVIDIA RTX 40 GPU. Играта също така поддържа DLSS 2.0 за всички собственици на RTX.

Както подсказва името, Portal with RTX е силно модифицирана версия с пълна поддръжка за проследяване на лъчи и надградена графика за 4K изживяване. За тази разделителна способност NVIDIA препоръчва своите току-що пуснати графични процесори GeForce RTX 4080, докато резолюцията 1080p трябва да бъде напълно възпроизвеждана при 60 FPS със серията RTX 3080. Графичните процесори от среден клас RTX 3060 с поддръжка на DLSS2 трябва да осигуряват поне 30 FPS, според NVIDIA.

Компанията твърди до 2,8 пъти увеличение на производителността благодарение на DLSS3 в сравнение с естествената резолюция.

NVIDIA ще бъде домакин на предаване на живо в Twitch, YouTube и Steam на 6-ти декември, като се фокусира върху външния вид и създаването на Portal с RTX. Компанията обещава изненади и подаръци, като кодове за играта. Всъщност, зрителите дори ще получат шанс да спечелят графични процесори RTX 4090 и RTX 4080.

Portal с RTX ще бъде пуснат на 8-ми декември. Тази актуализация ще бъде безплатна за всички собственици на оригиналната игра.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *