Gaming Новини Други

Ще има лак за нокти в Pokemon тематика

15.04.2022

author:

Ще има лак за нокти в Pokemon тематика

Предвид невероятната и дълготрайна популярност на Pokemon, франчайзът е съчетан с почти всякакви артикули, които можете да си представите. Независимо дали феновете биха си купили плюшена играчка или кухненски принадлежности, опциите са безкрайни.

Лаковете за нокти Pokemon идват с любезното съдействие на японската марка uka и ще бъдат пуснати за предварителни поръчки от 6 май до 11 май. Шестте цвята са разделени, 3 са по неутрални и са предназначени за възрастни потребители, а другите три са по-ярки и ще могат да се ползват от деца.

Наличните покемони са Meowth, Eevee, Piplup, Pikachu, Jigglypuff и Scorbunny. Meowth е бежов цвят, подобен на козината му, Eevee е светлокафяв, а Piplup е прашен нюанс на синьото. Тези цветове са бързосъхнещи и са изцяло вегански. Пикачу е ярко жълт, Jigglypuff е силно розов, а Scorbunny е ярко оранжев. Тези три могат да се измият с гореща вода. Всеки лак за нокти се предлага в персонализирана бутилка със силует на избрания покемон отпред. Цената на бутилка е 22$.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *