Gaming Новини Игри

Skull & Bones ще излезе тази есен

12.07.2022

author:

Skull & Bones ще излезе тази есен

Ubisoft обявиха, най-накрая, датата на излизане на дългоочакваната игра Skull & Bones. Заглавието ще излезе на 8-ми ноември за платформите на PS5, Xbox Series X/S, Google Stadia, Amazon Luna и за персонални компютри в Epic Games Store и в Ubisoft Connect. Преди няколко дни се състоя специално онлайн събитие, в което беше показан геймплей.

Започвате своето приключение почти без нищо, освен обикновена лодка. Събирайки ресурси и решавайки предизвикателства, вашият герой ще получава достъп до скици на по-големи плавателни съдове, оръжия, инструменти и по-добри възможности за прогрес. С изпълнението на мисии, ще може да увеличавате своята репутация, а с това и броя на вашите съмишленици. Ще може и сами да си избирате предизвикателства, използвайки капитанския си бинокъл.

Очаква се да има 12 основни класа кораби, като всеки от тях ще има своите специфични характеристики, като капацитет, скорост и огнева мощ. Те ще могат да бъдат допълнително оборудвани с външна защита, с оръдия, торпеда, балисти и много други. Играта ще може да се играе соло или в кооперативен режим с до двама ваши приятели. Вече може да си я закупите предварително.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *