Технологии

TeamGroup и тяхното ново водно охлаждане T-Force Siren GD240 ARGB AIO

23.06.2022

author:

TeamGroup и тяхното ново водно охлаждане T-Force Siren GD240 ARGB AIO

Когато търсите компания с дълга история в индустрията за компютърен хардуер и периферия, TeamGroup попада в кратък списък с имена на компании. Основани през 1997 г., те са били в челните редици на индустрията с множество иновативни продукти. Днес имамe лукса да разгледамe едно ново решение за течно охлаждане All-in-One (AIO) от тях. Това е Siren GD240 ARGB AIO.

TeamGroup Siren GD240 ARGB AIO е цялостно решение за охлаждане за вашия процесор. Това е 240 мм модул с адресируем RGB, който се намира не само на вентилаторите, но и на водния блок. Помпата е поставена в радиатора за това охлаждащо решение, за да позволи по-малък профил на водния блок и за намаляване на общия шум, обикновено за повечето AIO единици, виждаме помпата в блока.

Свръхмощната помпа с 4000 RPM може да осигури скорости до 1,5 пъти по-бързи от обикновените течни охлаждащи устройства, налични на пазара, като същевременно гарантира минимален шум.

TeamGroup направи още по-голяма миля с това охладително решение, осигуряващо съвместимост с сокетите не само с най-новите предложения на Intel(LGA1200) и AMD(AM4), но и връщайки се към тези от миналото. То работи изключително добре за хора с по-стари системи, които искат да обновят своето охладително решение. Нека да разгледаме по-долу пълната спецификация на AIO-то.

Основни функции
Двойни 120 мм PWM ARGB вентилатори
Огледално покритие Горна плоча с воден блок
Универсални монтажни скоби за AMD и Intel
Тънка помпа за високоскоростен цикъл на течно охлаждане
Тръба с ниска скорост на изпаряване за избягване на загуба на течност

Според нас този конкретен течен охладител предлага страхотно ARGB изживяване в 240 мм форм-фактор, ARGB водния блок и вентилатори правят страхотно изглеждащ модул, за размера на това устройство, като е само 240 мм вариант, впечатлени сме от неговите възможности. TeamGroup отново направиха страхотен продукт, който лесно мога да препоръчаме на тези, които са на пазара за 240 mm AIO решение.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *