Gaming Новини Игри

Ubisoft Montreal пое разработката над Prince of Persia: The Sands of Time

05.05.2022

author:

Ubisoft Montreal пое разработката над Prince of Persia: The Sands of Time

Преди две години в Интернет се появи слуха, че Ubisoft работи по нова игра от света на Prince of Persia. В последствие се разбра, че става дума за римейк на любимата на много хора Prince of Persia: The Sands of Time. За съжаление, с напредването на времето, беше обявено, че играта се отлага, а трябваше да излезе по някое време през 2021г.

А сега разбираме за нова промяна – Ubisoft прехвърля разработката на играта от Мумбай към Монреал. За това съобщи компанията чрез официалния си профил в социалната мрежа Twitter.

Разработката на Prince of Persia: The Sands of Time Remake вече ще се ръководи от Ubisoft Montreal, мястото на раждане на епичната трилогия Prince of Persia. Това решение се явява важна стъпка и екипът, който ще надгради над постигнатото от Ubisoft Mumbai и Ubisoft Pune, ще направи нужните стъпки, за да се прегрупира с оглед на мащаба на играта, за да достави възможно най-доброто преживяване за тази преработена версия на вечната класика, когато тя е готова“, споделиха от Ubisoft.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *