Gaming Новини Игри

World of Warcraft ще получи шест актуализации през следващата година

29.12.2022

author:

World of Warcraft ще получи шест актуализации през следващата година

Blizzard сподели плановете си относно World of Warcraft, за следващата година. Компанията се ангажира с шест значителни актуализации на разширението Dragonflight. Продуцентът Holly Longdale сподели в пост, че е необходимо разработчикът да се справя по-добре със своето съдържание към MMORPG-то, посочвайки смесените отзиви от играчите за двете разширения Battle for Azeroth и Shadowlands.

Нашата цел за Dragonflight е винаги да има нещо ново “зад ъгъла”, като нова актуализация влезе в нашите тестови realm-ове, малко след като последната е актуална за играчите” – споделя Longdale.

Шестте ъпдейта, планирани за 2023, ще бъдат “равномерно разпределени”. Два средно големи патча, предлагащи комбинация от ново съдържание и системни актуализации, последвани от голям ъпдейт, представящ нов рейд, нова зона и нов състезателен сезон за мултиплейър през първата половина на годината. След това този ритъм ще се повтори през втората половина на 2023г.

Следващият патч, през зимата, ще донесе вече обявения Trading Post, интригуваща алтернатива на battle pass-a, която позволява на играчите да печелят козметични артикули, които обикновено се продават само в магазина в играта. През пролетта нова сюжетна линия ще върне играчите във Forbidden Reach, началната зона за новата раса Dracthyr.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *