Ревюта Технологии

AMD представя лимитирани издания Starfield 7800X3D CPU и 7900 XTX GPU

31.08.2023

author:

AMD представя лимитирани издания Starfield 7800X3D CPU и 7900 XTX GPU

Производителят на компютърни компоненти AMD представи специални лимитирани издания на своите продукти – процесор и видеокарта, вдъхновени от предстоящата игра на Bethesda “Starfield”. Конкретно става дума за AMD Ryzen 7 7800X3D Starfield Limited Edition процесор и AMD Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition видеокарта. Тези продукти се отличават с уникални дизайнерски елементи, свързани с тематиката на играта.


За процесора AMD Ryzen 7 7800X3D Starfield Limited Edition особеността е в оформлението на кутията, която представлява колекционерски артикул. Тъй като процесорите се поставят под големи охлаждащи системи, физическата част на продукта не е специално променена.
Видеокартата AMD Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition обаче представлява по-забележителен продукт. Тя е снабдена с бял охладител, подсказващ на звездния тематиката, както и с различни дизайнерски елементи, вдъхновени от играта. Например на картата са добавени текстове като “Graphic Booster Propellant” и “Flight Crew”, както и обозначението VAS-119, което е свързано с робота за тежък товар VASCO от играта.


Съжалявайте, но тези лимитирани издания не могат да бъдат закупени от обикновените потребители. Вместо това, AMD предлага възможността да закупите други продукти на компанията, които идват с включена Starfield тематика.
Играта “Starfield” на Bethesda, която служи като вдъхновение за тези специални издания, ще излезе едва след броени дни. Това събитие вероятно е основната причина за представянето на тези лимитирани продукти, които се свързват със завладяващата вселена на играта

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *