Gaming Новини Игри

ARC Raiders се промени

22.05.2023

author:

ARC Raiders се промени

ARC Raiders е представена по време на наградите The Game Awards 2021. Играта е създадена от екип, съставен от бивши разработчици от DICE с опит в Battlefield и Star Wars: Battlefront. В нея играчите се поемат в подземната колония Speranza, където хората са се скрили в търсене на припаси и защита от машините. Изискванията за ресурси са изключително високи, но да ги получиш е опасна задача, предназначена не за всеки. Играчите влизат в ролята на Рейдър, който трябва да събира жизненоважни принадлежности, разпръснати из цялата област.

Това включва както останките от сблъсъци с ARC, така и необичайните останки от различни предмети. В играта рисковете са високи, като на повърхността се движат смъртоносни ARC машини. В Calabretta няма правила, затова играчите трябва да бъдат предпазливи с другите Рейдъри. Доверието с търговците в Speranza се печели с труд и лесно се губи. Играчите трябва да заслужат своето място чрез успешно изпълнение на задачите и събиране на лут.

Въпросът е как ще се справят играчите със ситуации, в които друг Рейдър е преследван от множество ARC дронове. Те имат опцията да помогнат, да ги нападнат или да се възползват от ценните останки. ARC Raiders предлага нов, интензивен начин на игра, комбинирайки елементи на PvP, PvE и оцеляване.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *