Gaming Новини Игри

Assassin’s Creed® Mirage обяви дата за излизане – 12 октомври

26.05.2023

author:

Assassin’s Creed® Mirage обяви дата за излизане – 12 октомври

Новият трейлър на Ubisoft предостави поглед към геймплея на иконичната игра Assassin’s Creed. В рамките на PlayStation® Showcase, компанията обяви, че Assassin’s Creed Mirage, очакваната нова част от франчайза Assassin’s Creed, ще бъде лансирана по целия свят на 12 октомври 2023 г.

Трейлърът ни запознава с героя Basim , който използва своите умения и инструменти, за да проследи и унищожи своите цели. Basim е един от най-гъвкавите и изобретателни убийци в историята на серията, а неговият уникален стил на игра се фокусира върху скритостта и смъртоносните техники за убийство. Той разполага с нови способности, като Assassin’s Focus, което му позволява да маркира и убива няколко врага последователно. Видеото от геймплея ни представя живописния град Багдад, чиято гъстота и вертикалност предоставят множество възможности на играчите да използват паркур уменията на Basim и да се ближат бързо до целите си.

Assassin’s Creed Mirage е разработена от Ubisoft Bordeaux, студиото, отговорно за разширението Wrath of the Druids за Assassin’s Creed Valhalla. Тази нова игра е посветена на първата Assassin’s Creed и представя на играчите вълнуващо пътешествие в Багдад от девети век – във времето на величието му. Assassin’s Creed: Mirage предлага кондензирано, сюжетно-ориентирано преживяване, което включва съвременна интерпретация на елементите, дефинирали серията в продължение на петнадесет години – паркур, скритост и убийства.

GameplayTrailer – Watch  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *