Gaming Новини Игри

DLC за Final Fantasy 16 излиза днес, а още съдържание е предвидено за 2024 г.

08.12.2023

author:

DLC за Final Fantasy 16 излиза днес, а още съдържание е предвидено за 2024 г.

Първото DLC, “Echoes of the Fallen”, “разкрива напълно нова история, битки, оръжия, аксесоари, ниво на героя и още” според PlayStation Blog. Новата история се развива преди последната битка, където Клайв разследва група подозрителни търговци. Това разследване ще доведе до “ужасяващи тайни” в място, наречено Сейджспайър.

Първото DLC излиза днес, а “The Rising Tide” е планирано за пролетта на 2024 г. За втория DLC описанието просто казва, че “ще предложи нови предизвикателства и повече, включително сблъсък между Клайв и легендарния Ейкон, Левиафан.”

И двете DLC са платени, а може да ги закупите и като част от Expansion Pass за по-добра цена. Придобиването на едното от DLC-тата или паса ще ви осигури бонус елементи, включително Бъстър Мечът на Облак и музикалния рол “Away (1987)”.

DLC-то за Final Fantasy 16 беше представено през септември, заедно с потвърждение, че се разработва версия за PC. Този трейлър е първият поглед на съдържанието на DLC-то и няма да трябва да чакате дълго, преди да можете да го опитате.

Поклонниците на Final Fantasy получиха още една изненада по време на The Game Awards днес с нов трейлър за Final Fantasy 7 Rebirth, който представя първите пълни изгледи на Кид и Винсънт.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *