Gaming Новини Игри

Dragon’s Dogma 2 с официална дата на излизане

29.11.2023

author:

Dragon’s Dogma 2 с официална дата на излизане

Capcom официално обяви датата за излизане на Dragon’s Dogma 2. Играта ще се появи на 22.03.2024 г. за конзоли и персонални компютри. Обявата за датата беше направена по време на специално събитие, където, освен премиерното видео, беше представен и геймплей, както и допълнителна информация за заглавието. В момента играта е достъпна за предварително закупуване.

Dragon’s Dogma 2 ви завежда в свят, паралелен на първата игра, като картата този път е четири пъти по-голяма. Основните региони ще бъдат Vermind, управляван от възнесен, убил дракон, и Battal – град, изграден над древни руини и управляван от Херата-зверове.

Играчите ще избират между четири основни класа: Стрелец, Боец, Маг и Крадец. Последният е въоръжен с кама и разполага със специален умение, позволяващ му бързо да се отдалечава от своите противници след атака. Магът използва далечни магии, но също така може да лекува и подпомага съюзниците си. Боецът разполага с меч и щит и се фокусира върху близките битки. Стрелецът е специалист в атаките от разстояние, използвайки стрели, които преследват и заключват целите им.

По-долу можете да видите и системните изисквания за PC версията на Dragon’s Dogma 2.

Източник:kaldata.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *