Gaming Новини Игри

F1 23: “Braking Point” получава заслужено внимание, но F1 World може да бъде истинската звезда

07.06.2023

author:

F1 23: “Braking Point” получава заслужено внимание, но F1 World може да бъде истинската звезда

F1 23 изглежда като една от тези игри, които ще погълнат феновете през лятото, поради дълбоките и завладяващи режими, които предлага повреме на автомобилните състезания. Codemasters и Electronic Arts правят сериозен опит със втората глава на историйния режим на F1 серията – “Braking Point”, но разговор с креативния директор разкриха, че в F1 23 ще има още много други възможности, които ще задоволят желанията на спортните видеоиграчи за емоционални истории.

След като завършат историята на съперниците Девън Бътлър и Ейдън Джаксън – които вече са съотборници след като се бореха в различни отбори в F1 2021, феновете ще имат възможността да се потопят в съвсем новия свят на F1 World. Този режим комбинира традиционното еднопотребителско развитие с мултиплеър събития, вдъхновени от режими като MyCareer в NBA 2K и игри, базирани на сезони, като Destiny 2, според Мейтър.

Идеята е била, че хората ще играят My Team – режимът за управление на кола и кариера, и ще достигнат до една точка, където стават световни шампиони и може би няма да искат да продължат да играят след това. Но играта предлага толкова много съдържание, че екипът искал да намери начин да даде на играчите повод да се занимават с нея през целия 12-месечен сезон на Формула 1. Така се появява F1 World – режим, който предлага предизвикателства и награди, свързани с актуалните събития в реалния свят. Тези предизвикателства  ще могат да бъдат както за еднопотребителска, така и за мултиплеър игра.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *