Игри

Фотореалистичният “bodycam FPS”, който видяхме миналата година, вече има трейлър и Steam страница

20.04.2023

author:

Фотореалистичният “bodycam FPS”, който видяхме миналата година, вече има трейлър и Steam страница

Миналата есен разработчикът на инди игри Alexandre Spindler сподели видео в Twitter, показващо шутър от първо лице (FPS) в стил “боди камера”, който е зловещо фотореалистичен.Въпреки това, Spindler вече обяви играта и тя се нарича Unrecord.

 Unrecord поставя акцент върху разказването на истории, като играчите разследват наказателни дела и се сблъскват с разнообразен състав от герои. Сюжетът и представянето на играта ще бъдат централни за геймплея, като играчите ще могат да предвиждат различни геймплей последователности и сюжетни обрати. Историята се сравнява с тази на детективски роман или трилър.

Най-забележителната характеристика на Unrecord е неговият почти фотореалистичен вид на бодикамера, обикновено свързван с военни и тактически полицейски операции, както и доказателства за военна и полицейска бруталност и убийства. Разработчикът обаче пояснява, че Unrecord не е предназначен да бъде реалистична симулация. Играта разполага с оригинална система за прицелване, която позволява неограничени движения на ръцете, допринасяйки за впечатлението, че играчът гледа истински кадри от камерата на тялото. Изкривяването на обектива, видео ефектите и суровата вярност на средата добавят към илюзията.

Unrecord все още няма дата на излизане, но трейлърът и скрийншотовете на страницата на Steam предполагат вълнуващо и иновативно геймплей изживяване с уникален фокус върху разказването на истории.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *