Gaming Новини Игри

Gran Turismo 7 ще има специален ъпдейт, свързан с PSVR2

15.02.2023

author:

Gran Turismo 7 ще има специален ъпдейт, свързан с PSVR2

Sony и Polyphony Digital се готвят да пуснат нов ъпдейт за виртуална реалност за симулатора Gran Turismo 7 в деня преди PlayStation VR2 да излезе на пазара. Всички състезателни режими, с изключение на 2P Split Screen, ще бъдат повлияни от актуализацията. Тя ще позволи на притежателите на PS5 да играят играта в режим на виртуална реалност чрез новия хедсет на Sony, който ще започне да се продава от 22-ри февруари.

Изживяването в Gran Turismo 7 ще стане още по-вълнуващо, тъй като PlayStation VR2 ще включва специално оптимизирано HDR тонално картографиране и динамично 3D аудио. От разработчикът Polyphony Digital също така са добавили и функцията FR – Foveated Rendering. Нейното предназначение е да проследява движението на очите на потребителя, за да открие къде гледа в дадения момент. След това тази област на екрана се изобразява с висока разделителна способност, което подобрява фокуса и намалява натоварването на зрението.

Извън състезанията в Gran Turismo 7, собствениците на PlayStation VR2 ще могат да посетят и виртуален шоурум с всички автомобили от играта. Режимът включва 12 различни заобикалящи обстановки, между които да се избира, както и възможност всяка кола да бъде видяна от различни ъгли, включително и отвътре.

Източник: kaldata.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *