Gaming Новини Игри

Информация за Honkai Star Rail 1.1

02.06.2023

author:

Информация за Honkai Star Rail 1.1

Актуализация 1.1 на Honkai Star Rail няма да добави Trailblaze мисия, за да продължи основната история, но HoYoverse ще предложи достатъчно друго съдържание, за да запълни празнината преди версия 1.2. Honkai Star Rail версия 1.1 ще включва съвсем ново местоположение, четири задачи със спътници, три допълнителни героя и няколко събития, които ще наградят играчите с множество полезни материали, които ще помогнат за постоянното нивелиране в RPG стил в тази анимационна игра.

Въпреки че версия 1.0 завършва с изненадващ завой на сюжета и странно събитие, което не подготвя играчите за следващият ход, е малко разочароващо, че ще трябва да изчакат около шест седмици, за да видят Kafka и Blade и да разрешат проблемите на Xianzhou Luofu.

Въпреки продължителното чакане, Honkai Star Rail версия 1.1 предлага множество други занимания, включително ограничени времеви събития като Garden of Plenty, които ще помогнат за събирането на предмети за новите герои, като ще осигуряват двойни награди. Тези допълнителни награди ще бъдат от изключителна полза, особено за играчите, които все още работят по развитието на своите любими герои от началото .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *