Технологии

Главният изпълнителен директор на Intel, Пат Гелсинджър, ще бъде домакин на 1-часова встъпителна презентация по време на Vision 2023

10.03.2023

author:

Главният изпълнителен директор на Intel, Пат Гелсинджър, ще бъде домакин на 1-часова встъпителна презентация по време на Vision 2023

Intel  Vision за май 2023 г. е събитие само с покана за бизнес лидери по отношение на съвременните компютърни изживявания, cloud услугите и корпоративните компютри. Компанията ще сподели своите прозрения и ще даде поглед върху най-новите и бъдещи технологии.

Сред многото планирани неща, има встъпителна реч от изпълнителния директор на Intel, Пат Гелсингер, на 9 май. Към момента не е ясно дали тази основна презентация ще бъде предавана на живо за обществеността, но е много вероятно компанията да сподели записа по-късно. Тези ключови презентации често съдържат съобщения за нови продукти, но обикновено не са свързани с пазара за крайни клиенти.

Миналогодишната Vision 2022 представи преглед на плановете на компанията за нейния IDM 2.0 (интегрирано производство на устройства), разкриване на GPU за център за данни Arctic Sound-M и актуализации на стратегията на компанията за софтуер и сигурност.

Intel вече планира бъдещи серии Vision, които да последват в Тайван, Шанхай и някъде в Европа по-късно тази година. Въпреки това, предстоящото събитие през май в Орландо, САЩ, трябва да привлече най-голямо внимание.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *