Технологии

Kingston Technology пуска DDR5 ECC UDIMM и ECC SODIMM модули със скорости от 5600MT/s и 5200MT/s.

19.06.2023

author:

Kingston Technology пуска DDR5 ECC UDIMM и ECC SODIMM модули със скорости от 5600MT/s и 5200MT/s.

Kingston Technology Europe Co LLP, която е компания на Kingston Technology Company, Inc., световен лидер в областта на продуктите за памет и технологични решения, обяви пускането на нови модули памет.

Серията Server Premier включва DDR5 ECC Unbuffered DIMMs и ECC SODIMMs със скорости от 5600MT/s и 5200MT/s. Вече над 35 години Kingston е брандът, на който водещи производители на сървъри и големи центрове за данни се доверяват. Server Premier е стандартното решение за памет за сървъри на Kingston, продавано по спецификации за използване в бели системи.

Тези модули са валидирани от водещи производители на дънни платки и системи на Intel платформата и предлагат заключен списък с материали (BOM), както и ограничена пожизнена гаранция. Паметовите модули са 100% тествани и преминават през интензивен процес на пълно натоварване, за да се засекат възможни неизправности още във фабриката. Те предлагат подобрена цялост на данните и стабилност за съвременни работни станции и сървъри. За повече информация посетете kingston.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *