Технологии

Ново изтичане на информация потвърждава предстоящия графичен процесор GeForce RTX 4060 Ti

29.03.2023

author:

Ново изтичане на информация потвърждава предстоящия графичен процесор GeForce RTX 4060 Ti

Изглежда, че RTX 4060 Ti наистина може да излезе скоро, след като партньорите на борда получат първите маркетингови материали.

Това не е първият път, когато MEGAsizeGPU лийква предстоящ дизайн на кутия RTX 40. Шаблон за RTX 4070 Ti беше споделен от същия лийкър, точно когато научавахме последните подробности за най-новия GPU RTX 40, който ще бъде пуснат тази година. Но сега нещата се развиват бързо и NVIDIA планира да представи цели три нови карти през следващите седмици.

Шаблоните за дизайн на кутията и логото са нещо, което NVIDIA предоставя на всички партньори на борда предварително. По този начин те се подготвят за предстоящото пускане на нови графични карти, но също така отговарят на указанията за дизайн на NVIDIA. Опаковката често се отпечатва много по-рано, преди графичната карта дори да влезе в производство, понякога дори месец по-рано.

Според шаблона името на картата „RTX 4060 Ti“ е повече или по-малко потвърдено на този етап, но описанието на продукта не потвърждава нито една от важните спецификации. Това означава, че 8GB капацитет на паметта или PCIe Gen4 x8 все още трябва да бъдат потвърдени от други източници.

Що се отнася до слуховете, NVIDIA ще пусне своята RTX 4060 GPU през май. Твърди се, че компанията ще представи както Ti, така и не-Ti моделите, но не е ясно дали те ще бъдат пуснати едновременно.

източник:videocardz.comu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *