Технологии

Ревютата на графичните процесори NVIDIA GeForce RTX 4070 ще бъдат пуснати на живо на 12 април

15.03.2023

author:

Ревютата на графичните процесори NVIDIA GeForce RTX 4070 ще бъдат пуснати на живо на 12 април

Излизането на GeForce RTX 4070 вече е потвърдено за 13-ти април, но точно преди тази дата NVIDIA наложи няколко ембаргота за партньори и рецензенти. И така, ето какво трябва да знаете.

От тази седмица започва първото ембарго. Партньорите на борда ще започнат да се свързват с канални партньори и да съхраняват RTX 4070 карти в техните регионални складове, преди да бъдат доставени на дистрибутори и по-късно на търговци на дребно. Въпреки това AICs (партньори за добавки) разполагат с почти месец за складиране и разпространение на RTX 4070 GPU.

Рецензентите ще започнат да получават своите проби в началото на април, така че трябва да имат поне една седмица, за да завършат рецензиите си. Сега интересната подробност е, че ембаргото за преглед ще бъде разделено между MSRP и модели без MSRP. Това означава, че вместо две отделни ембаргота за NVIDIA Founders Edition и персонализирани карти, NVIDIA ще раздели ембаргото за преглед въз основа на тяхната пазарна цена.

Разделяйки ембаргото по този начин, NVIDIA по същество ще насърчи по-евтини персонализирани модели вместо фабрично овърклокнати дизайни, които обикновено са по-скъпи.

NVIDIA официално ще обяви GeForce RTX 4070 на 12 април, което също е ембаргото за преглед на всички RTX 4070 карти, които ще се предлагат на MSRP. Тестовете на модела извън MSRP ще бъдат публикувани на 13 април, същия ден, когато картата официално излиза.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *