Gaming Новини Игри

Потопете се в света на BLAST CS:GO Major: гледайки турнира в София в Cinema City Paradise Center!

16.05.2023

author:

Потопете се в света на BLAST CS:GO Major: гледайки турнира в София в Cinema City Paradise Center!

BLAST CS:GO Major, едно от най-зрелищните и вълнуващи събития в света на електронните спортове, най-накрая пристига в София! А ако искате да получите истински емоции от този турнир, не пропускайте прякото излъчване на мейджъра, което ще се състои на 21 май 2023 г. в Cinema City Paradise Center.

Много фенове на Counter-Strike: Global Offensive очакваха с нетърпение този момент и сега той дойде. Заедно ще можем да се насладим на невероятни битки и вълнуваща игра на професионалисти. Това е уникална възможност да видим най-добрите играчи в света да се борят за титлата шампиони.
Cinema City Paradise Center ще ви осигури голям екран и невероятна атмосфера, която ще ви позволи да се потопите напълно в света на CS:GO Major.

Но това не е всичко!!!

На 17ти май Gplaytv ще разиграе един билет в предаването си от 19ч.

Не изпускайте шанса да се потопите в атмосферата на конкуренцията, да изживеете вълнуващи моменти и да подкрепите любимите си играчи. BLAST CS:GO Major в София ще бъде незабравимо събитие за всички фенове на електронните спортове.

Запишете в календарите си: На 21 май 2023 г. в Cinema City Paradise Center ще започне истински празник на електронните спортове!

Линк за билети: https://www.cinemacity.bg/films/blasttv-csgo-major

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *