Gaming Новини Игри

Разкрити са четири града в играта Starfield

06.06.2023

author:

Разкрити са четири града в играта Starfield

Последните новини около очакваната игра Starfield от Bethesda предизвикаха вълна от вълнение сред феновете на научната фантастика и видеоигрите. Изглежда, че разработчиците разкриха четири града, които ще бъдат част от невероятното преживяване, което предлага играта. Имената на тези градове са: New Atlantis, Akila City, Neon и Cydonia.

Първите три града представляват огромни места, където се намират седалищата на различни фракции вътре в играта. Тези бази ще играят важна роля за геймплея и развитието на героя. От друга страна, Cydonia е старо поселение на Марс, което ще бъде дестинацията на една от ранните главни мисии в играта. Феновете в момента се чудят дали това ще бъде четвъртият град или има още изненади в магазина.

Естествено, това са само част от градовете, които ще можем да открием и изследваме в невероятния галактически свят на Starfield. Разработчиците обещават, че ще има множество бази, поселения и по-малки локации, които да разкрият в играта. И хотелската ни информация се ограничава само до тези четири разкрити града, въпреки че Todd Howard заяви, че в играта ще бъдат налични общо четири “града”. Със сигурност ще има още изненади, които да ни очароват в тази голяма и амбициозна игра.

Нека с нетърпение очакваме още подробности и информация за Starfield и тези завладяващи градове, които ще разкрият невероятен свят пред играчите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *