Gaming Новини Игри

“Shadowy Shadows” – новият мод за Starfield, Обявен за “Game Changer” от играчите

28.11.2023

author:

“Shadowy Shadows” – новият мод за Starfield, Обявен за “Game Changer” от играчите

Играчи на Starfield приветстват новата модификация за осветление като “game changer” за преосмисляне на сенките и постигане на поглъщащо изживяване.

Модът, наречен ‘Shadowy Shadows – Fluffy Flora Dark Nights and Gorgeous Godrays,’ вече събира над 1,300 изтегляния от NexusMods, откакто беше пуснат този месец. Той има за цел да напълно промени системата за осветление на играта за още по-реалистични сенки по време на изследването на безкрайните пространства на космоса.

Създавайки дълбочина с множество по-тъмни цветове, модът бива обявен за “game changer,” който прави изследването по-“поглъщащо” от всякога. Тъй като основната идея на Starfield е изследването, тази модификация представлява страхотен бонус.

Дори има видеоклип, който демонстрира действието на Shadowy Shadows . Показват се различни биоми, включително снежни планини, плодородни поляни и други, всичко изглежда много по-добре благодарение на “ini” настройките.

Модът явно е вдъхновен от Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 и “реалния живот,” което е солиден източник на вдъхновение.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *