Ревюта Технологии

Silicon Power получи награда за иновативен дизайн за свой продукт

18.08.2023

author:

Silicon Power получи награда за иновативен дизайн за свой продукт

Компанията Silicon Power (SP) с гордост обяви, че два от техните продукти са спечелили престижната международна награда за дизайн iF Design Award за тази година. Продуктите XPOWER Zenith RGB DDR5 и Cinema Pro PNV350 успяха да впечатлят 133-членното жури, включващо независими експерти от целия свят.


iF Design Award е организирана в Хановер, Германия и е основана през 1954 г. от iF International Forum Design GmbH. Тази награда се счита за едно от най-престижните състезания в областта на дизайна, а тази година близо 11 000 участващи от 56 държави се конкурираха за наградата.
Продуктът XPOWER Zenith RGB DDR5 представя уникален дизайн на охлаждащ елемент, премахвайки стереотипите за е-спорт продуктите.
Cinema Pro PNV350 е високопроизводително портативно SSD устройство с дизайн, вдъхновен от архитектурния бетон. Той съчетава здравина и стил, като осигурява и защита от вода, прах и удари.

Компанията Silicon Power (SP) представи своите продукти и решения по време на изложението Computex и отбеляза своя 20-годишен юбилей, както и победата си в iF Design Award

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *