Ревюта Технологии

TP-Link представя рутер Archer AX80

07.09.2023

author:

TP-Link представя рутер Archer AX80

TP-Link представи рутер Archer AX80 с Wi-Fi 6 връзки и 2.5G порт на българския пазар. Този модел предлага подобрена производителност и покритие в стилен дизайн, подходящ за съвременни домове.


Archer AX80 осигурява бърза и стабилна връзка за стриймване, игри и теглене с впечатляващи функции като TP-Link HomeShield и TP-Link OneMesh.


Скоростите на Archer AX80 включват до 4804 Mbps на 5 GHz и 1148 Mbps на 2.4 GHz, както и 8 едновременни потока за по-голям обхват и бързина на свързаните устройства. Този рутер осигурява гъвкавост чрез 2.5 Gbps порт и поддържа WAN/LAN възможности за различни мрежи.
Archer AX80 предлага разширена свързаност за смарт устройства с по-голям капацитет и технологията 4×4 MU-MIMO. Той поддържа и TP-Link OneMesh за лесно създаване на Wi-Fi mesh мрежа.


Със своите функции за сигурност, включително HomeShield и VPN връзки, Archer AX80 предоставя и високо ниво на защита за потребителите. Този рутер се отличава и с иновативен дизайн, който може да се постави на стена или хоризонтална повърхност.


Инсталирането на Archer AX80 е бързо и лесно, като потребителите могат да използват приложението TP-Link Tether или уеб интерфейса на TP-Link за настройка и управление.
Archer AX80 вече е достъпен на българския пазар с препоръчителна цена от 327,99 лв с ДДС.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *