Gaming Новини Игри

Три нови пакета Sims 4 са безплатни за PC тази седмица

12.05.2023

author:

Три нови пакета Sims 4 са безплатни за PC тази седмица

Внимание Sims 4 играчи: Тази седмица, три DLC пакети за Windows PC версия на играта са достъпни безплатно на Epic Games Store. DLC включва “Daring Lifestyle Bundle”, който включва Jungle Adventure Game Pack, Luxury Party Stuff и Fashion Street Kit. Тези пакети могат да бъдат интегрирани в The Sims 4, независимо от това къде са закупени. Всеки, който има акаунт в Epic Games Store, може да получи тези пакети безплатно, а създаването на акаунт също е безплатно. The Sims 4 излезе през 2014 г. и стана безплатна за игра във всички платформи миналата есен.

Luxury Party Stuff е първият Stuff Pack за The Sims 4,издаден през май 2015. Jungle Adventure беше шестият пакет игри, издаден презфевруари 2018 г., а Fashion Street Kit беше добавен към играта през октомври2021 г.

Тъй като това включва две различни приложения за стартиране, може да е от полза за феновете на Sims да гарантират, че настройката на компютъра им е правилна. Това включва свързване на техния акаунт в Electronic Arts (по-рано Origin) с акаунт в Epic Games. Най-лесният начин да направите това е да инсталирате приложението за стартиране на игри на EA, да влезете в профила си в Epic Games, след което да кликнете върху бутона Инсталиране в библиотеката.

Приложението Epic Games store ще стартира приложението EA и ще ви подкани да свържете двата акаунта. След свързването съдържанието ще се инсталира и можете да играете с него в The Sims 4. Ако обаче имате The Sims 4 през Steam, няма да имате достъп до тези пакети със съдържание, тъй като Steam и Epic Games Store не могат да споделят влизания в акаунти.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *