GplayTV Events

Време е за поредното невероятно изживяване с марката GplayTV!

27.04.2023

author:

Време е за поредното невероятно изживяване с марката GplayTV!

На 16-ти и 17-ти септември във форум Джон Атанасов, град София ще се състои първото издание на GFest – събитие, което има за цел да събере феновете на гейминга, електронните спортове, хардуера, Cosplay и K-Pop културата, както и любителите на Yu-Gi-OH и настолни игри. Заедно с партньорите ни от HobbyGames и Shiokaze сме готови да предложим невероятен микс от позитивни и незабравими емоции.

За феновете на електронните спортове сме приготвили турнири 5vs5 с награден фонд 20 000 лв в дисциплините Valorant и League of Legends. Соло играчите ще могат да премерят сили в нашите 1vs1 турнир по CS:GO, League of Legends, Fifa и Mortal Kombat.

Любителите на хардуера ще могат да видят най-новото от света на технологиите представено от водещите марки в бранша, както и да участват в специалните ни активности свързани със сглобяване на конфигурации.

Тази година специален фокус ще има и за тези, които обичат да се превъплащават в любимите си герои под формата на Cosplay Шоу . Екипът на Shiokaze ще представи няколко различни индивидуални и отборни дисциплини.

K-POP танците ще завладеят сцената на GFest и феновете на корейската култура ще могат да гледат уникални изпълнения.

Нашите приятели от HobbyGames ще организират интерeсни турнири в различни настолни игри, както и специално първенство за феновете на Yu-Gi-OH картите с множество предметни награди.

Не сме забравили и за феновете на рейсинг игрите, които ще се изкефят на нашата специална зона, в която ще могат да се почустват като истински професионални пилоти.

Няма как събитието да мине без зона за виртуална реалност, в която всеки ще може да се потопи в един друг свят.

Не на последно място на събитието ще може да се видите и да поговорите с някой от най-известните създатели на съдържание и част от екипа на Gplay като Nothx, PersiArmy, Haralambi Dobrev, ShadowFox, Simeon Delev, El3nko, Ellybels и екипът на GplayTV.

Много, много изненади ви очакват на 16.09 и 17.09 по време на първото издание на GFest !
Следете социалните канали на GplayTV и на нашите партньори, за да имате актуална информация.
Билети ще се предлагат от началото на месец Юни в мрежата на EasyPay и Epaygo.bg
Очакваме Ви!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *