Gaming Новини Други

Уебсайтът на Newegg показва потенциалния старт на AMD Game Bundle със Starfield

03.07.2023

author:

Уебсайтът на Newegg показва потенциалния старт на AMD Game Bundle със Starfield

На уебсайта на Newegg се появи нова страница за игрални пакети, което дава ясен намек, че AMD може да планира да представи нов бъндъл с игри, включително изключително очакваната игра Starfield. Още по-интересното е, че това съвпада със скорошното обявено партньорство между AMD и Bethesda, известна компания за разработка на игри.


Според страницата за промоция, всички процесори от серия Ryzen 7000 ще бъдат квалифицирани за участие в идната промоция, включително по-достъпния модел Ryzen 5 7600 за $223. Изрично се споменават няколко конкретни модела процесори, като Ryzen 9 7950X3D, Ryzen 7 7700X и други.


Важно е да се отбележи, че в момента няма информация за възможен бъндъл с игри за Radeon GPU. Предишната промоция, включваща играта The Last of Us Part 1, приключи към края на май, а бъндълът за Ryzen 7000, който включваше STAR WARS Jedi Survivor, приключи на 30-и юни.


AMD ще бъде ексклузивният партньор за PC версията на играта Starfield. Това означава, че потребителите могат да очакват поддръжка за FSR 2.0 още от деня на старта. Въпреки това, реакцията на игровата общност към това обявление е смесена, тъй като AMD и Bethesda все още не са отговорили на въпроса, поднесен от потребителите: дали също ще бъдат поддържани NVIDIA DLSS и Intel XeSS.

До момента AMD не е дал ясен отговор на този въпрос.
Очаква се, че обявата за игралния пакет Starfield ще бъде направена скоро, вероятно в началото на следващата седмица.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *