GplayTV Events

Започва записването за K-pop Dance Show на GFest Sofia 2023

19.07.2023

author:

Започва записването за K-pop Dance Show на GFest Sofia 2023

GFest 2023 обявява началото на записванията за K-pop Dance Show на предстоящото събитие. Любителите на K-pop музиката и танците ще имат възможността да покажат своите умения и страст към този популярен жанр. K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023 обещава да бъде вълнуващо събитие, което ще представи уникални танцови изпълнения и ще събере ентусиасти от цялата страна.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 1. Записването за K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023 е доброволно и безвъзмездно.
 2. Може да участвате само с хореография от оригиналните К-поп клипове (не се допускат кавъри на К-поп звезди).
 3. До участие ще се допускат само групи, няма да се допускат солови участници.
 4. Групата трябва да се състои от минимум 2-ма и максимум 13 души.
 5. Всяка група трябва да има отговорник. Записването и комуникацията с организаторите на K-pop Dance Show-то се осъществява само и единствено от отговорника групата.
 6. За да допуснем повече групи – K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023, ще се проведе в две части, една в съботния и една в неделния ден.
  Участниците в K-pop Dance Show-то получават БЕЗПЛАТЕН ВХОД за двата дни на GFest Sofia 2023, също така за участниците ще има подсигурена минерална вода, в съблекалните.

ВАЖНО
Групите с приоритет за събота ще са тези, които НЕ са от София, а за неделя тези, които СА от София и близките градове (Пловдив, Перник, Благоевград, Враца и прочие).

 1. Един участник може да участва в до две различни групи.
 2. Едва група може да участва САМО с един танц на ден (няма ограничение в броя заисвания).
 3. Няма да се допускат дублиращи се танци, при записване на два еднакви танца, ще бъде избиран по-добрият.
 4. Трябва да изпратите запис на своя танц, в пълен състав и без монтаж (не танцувайте с лице към огледалата), записа трябва да бъде качен, като скрит в YouTube.
 5. Ако изберете да правите MIX или танца Ви има интро, то общото Ви време не трябва да надвишава 5 минути.
 6. Броят допустими песни в един MIX е МАКСИМУМ 5 броя.
 7. Трябва да ни изпратите едно от следните:
  (не е задължително файловете да се изпращат със записването, може да бъдат пратени на по-късен етап, но не по-късно от 9-ти септември)
  – само музикален файл, който трябва да бъде във формат MP3;
  – мултимедиен файл, който трябва да бъде във формат MP4съотношение [16:9]max 1920х1080 – min 1280х720 (мултимедийният файл може да бъде съвкупност от изображения и музика, или видео с необходимия музикален фон за вашето участие).

НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДРУГИ ФОРМАТИ
ПРОВЕРЯВАЙТЕ ФАЙЛОВЕТЕ ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПРАТЕНИ КЪМ НАС

Музикалния или Мултимедиен файл, трябва да бъде САМО ЕДИН, за цялото изпълнение. Да не се налага ПАУЗИРАНЕ и ползването на повече от една програма за възпроизвеждане.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ НЕ ОБРАБОТВАТ И НЕ ИЗГОТВЯТ МУЛТИМЕДИЯТА НА УЧАСТНИЦИТЕ!

ПРЕПОРЪКА – САМО АКО нямате мултимедия и не желаете такава да се прожектира, САМО В ТОЗИ случай изпращайте САМО музикален файл без изображения за прожектиране, в такива случаи за фон ще седи лого на събитието.

Предлагаме употребата на тези две програми, изцяло БЕЗПЛАТНИ СА, могат да се ползват свободно и НЯМАТ воден знак!
https://www.openshot.org/
https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

 1. Желателно е за изявата си да подготвите специално сценично облекло (тематично облекло).
 2. Допуска се участието на реквизити, но не и такива, които са изработени от материали, които биха могли да наранят участниците, или публиката.
  ВСИЧКИ РЕКВИЗИТИ ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЪБИТИЕТО
  ЗАБРАНЯВА СЕ ХВЪРЛЯНЕТО НА ВСЯКАКВИ ПРЕДМЕТИ КЪМ ПУБЛИКАТА!
  ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ В СЦЕНКИТЕ!

Организаторите си запазват правото да не допуснат група до представяне на сцена, ако прецени, че това би ги застрашило по някакъв начин или би застрашило публиката.

 1. Абсолютно забранен за външни лица е достъпа до съблекалните и правенето на снимки в тях. Ако такъв човек бъде открит от охраната, той ще бъде санкциониран според правилата на събитието.
 2. Със записването си за участие в K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023, изразявате съгласието си да бъдете снимани и записвани, както и заснетите материали да бъдат използвани от организаторите с рекламна цел.
 3. Организаторите си запазват правото да правят промени по гореописаните правила, като при наличието на такива, те ще бъдат обявени публично!

ВАЖНО – ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ БРОЯТ ЗА УЧАСТИЕ НА ГРУПИТЕ Е ОГРАНИЧЕН ВЪВ ВРЕМЕТО, ЩЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ САМО НАЙ-ДОБРИТЕ

ОРГАНИЗАТОРИТЕ СИ ЗАПАЗВАТ ПРАВОТО ДА НЕ ДОПУСНАТ УЧАСТНИЦИ, КОИТО СМЕТНАТ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТ, ИЛИ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ КОРЕКТНО УСЛОВИЯТА ЗА ЗАПИСВАНЕ!

НАЧИН НА ЗАПИСВАНЕ

 1. За да се запишете за участие в K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023, моля изтеглете специално подготвената от нас бланка:
  K-pop Dance Show – Бланка

Попълнете бланката, след което я изпратете на адрес:
kpop@gplaytv.bg
Файловете, които ще ползвате за участието си, трябва да бъдат споделени чрез Google Drive.
(не е задължително файловете да се изпращат със записването, може да бъдат пратени на по-късен етап, но не по-късно от 9-ти септември)

 1. Всеки ще получи отговор за потвърждение, че имейлът му е получен.
 2. Всички одобрени участници, ще бъдат уведомени по имейл и добавени в работна група във фейсбук! Затова моля следете за отговор от наша страна!
 3. Записването за участие в K-pop Dance Show-то на GFest Sofia 2023 представлява писмено съгласие с правилата за K-pop Dance Show-то и общите правила на събитието, при неспазването им организаторите имат право да не допуснат/ отстранят участник.

ЗАПИСВАНИЯ НА МЯСТО НЯМА ДА БЪДАТ ПРАВЕНИ, ТЪЙ КАТО ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНА И НЯМА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я ПРЕПРАВЯМЕ!

СРОКОВЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ

 1. Крайният срок за записване в K-pop Dance Show-то GFest Sofia 2023 e 20-ти август 2023 г. (до 23:59 ч.), след тази дата няма да бъдат приемани записвания!
 2. Всички кандидати ще бъдат информирани най-късно до 27.08.2023 г. дали са допуснати до участие.
 3. ВСИЧКИ МУЗИКАЛНИ/МУЛТИМЕДИЙНИ ФАЙЛОВЕ, трябва да бъдат изпратени до 9-ти септември 2023 г. до 23:59 часа.

ПРОМЕНИ ПО ИЗПРАТЕНИТЕ ФАЙЛОВЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРАВЕНИ СЛЕД ТАЗИ ДАТА!

 1. До 13-ти септември 2023 г. включително (до 23:59 ч.), всички записани участници, трябва също така да публикуват своя снимка със сценичното си облекло в организационната фейсбук група, с което ще потвърдят финално своето участие!

СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ
Молим всички участници, да спазват общочовешките норми за поведение, да са точни и дисциплинирани.
Всички участници трябва да бъдат напълно готови и в пълен състав, 30 мин. по-рано зад сцената, ако условията не бъдат изпълнени, организаторите имат право да не ги допуснат до

участие.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *