Технологии

ASUS представи Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500

15.01.2024

author:

ASUS представи Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500

ASUS обяви новата си докинг станция Triple 4K Thunderbolt 4 Dock DC500, предназначена за творци. Това също е най-малката 12-в-1 Thunderbolt 4 докинг станция на пазара и изисква само един USB-C кабел, за да се свърже с множество 4K дисплеи, периферия и четци на карти за създаване на пълна и високо ефективна творческа работна станция. DC500 предлага Thunderbolt 4 връзка и два HDMI 2.1 порта, позволявайки на потребителите да създадат троен 4K дисплей или, при предпочитание, единичен 8K монитор при 60 Hz. Освен това Thunderbolt 4 портът предлага до 40 Gbps скорост на трансфер на данни. Той разполага с два слота за карти UHS II, за да поеме SD 4.0 и microSD карти за бърз трансфер на данни. За допълнително удобство, DC500 включва 2,5 Gbps Ethernet порт и до 100-ватово пропускане на ток, за да захранва свързания лаптоп. За да се осигури подредено работно пространство, DC500 разполага с регулируема стойка с заключващ бутон, която му позволява да се закрепи отзад на монитор или отгоре на ръба на бюро.

Работа с изумителна 8K резолюция

С Thunderbolt 4 порт и два HDMI 2.1 порта, ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock дава на творците възможността да работят с голямо количество детайли по един 8K монитор или троен 4K дисплей.

Широка съвместимост

ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock включва множество портове за вход/изход, които позволяват едновременно свързване към множество устройства, включително камери, дронове и други. Освен това включва два четци за карти, поддържащи SD и microSD карти, за да предостави на потребителите гъвкавост при бързо и лесно архивиране на данни от различни устройства.

Сертифицирано от Intel EVO

ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock е подложен на строги тестове, за да предложи най-бързото, най-просто и най-надеждно еднокабелно решение Thunderbolt, предназначено за свързване и захранване на различни периферни устройства.

Изключително бързи трансфери на данни

Високоскоростните трансфери на данни се улесняват от 2,5 Gbps Ethernet порта и връзката Thunderbolt 4, дори за големи файлове. За прехвърляне на 20 GB изображение е необходимо само 12 секунди, което позволява на потребителите да свършат повече работа за по-кратко време. Освен това възходящият порт (UFP) предлага зареждане през пропускане на ток до 100 W. Иновативните характеристики за охлаждане поддържат вътрешните температури на оптимални нива, за да се гарантират най-бързите скорости на трансфер на данни.

Оптимизиран за продуктивност

Четвъртъчният, правоъгълен алуминиев корпус на ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock се вписва перфектно под стойката на монитора за подредено работно място. Алтернативно, докингът включва регулируема алуминиева стойка със заключващ бутон, която го фиксира твърдо отгоре на бюрото или отзад на монитор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *