Gaming Новини

Brews & Bastards”: Напуснете подземията на Muneshine Tavern с това иновативно кооперативно приключение!

31.01.2024

author:

Brews & Bastards”: Напуснете подземията на Muneshine Tavern с това иновативно кооперативно приключение!

“Brews & Bastards” от Mune Studio е иновативен кооперативен дънджън краулър, представящ се на PC през пролетта на 2024 г. чрез Steam, като вече предлага първо Steam демо. Играта ще бъде достъпна и на конзоли в следствие. В този увлекателен свят, играчите трябва да възвърнат омагьосания Brew Stone от демоните и да върнат необятен алкохол на масите.

Сценарият включва множество изпитания, включително борба с опиянени чудовища, предизвикателни капани и участие в гигантски тавернски игри. Играчите могат да навигират през огромните подземия самостоятелно или с група от до 4 героя. В играта се използват оръжия, заредени с алкохол, които придават нестандартен опияняващ елемент на битките.

Забавни идеи като гигантска игра на бира понг и стрелба с дартс срещу шефове внасят разнообразие. Играчите могат да се състезават в локален кооператив с до четирима приятели или да играят през Steam Remote Play Together.

Създателите от Mune Studio коментират, че “Brews & Bastards” представя новаторски отговор на въпроса какво би станало, ако квестът никога не напусне бара. Заинтригуващата комбинация от кооперативен опит и забавни тавернски елементи прави играта обещаваща за приключения и забавления в света на “Brews & Bastards”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *