Gaming Новини Игри

Capcom обяви излизането на Dead Rising Deluxe Remaster

02.07.2024

author:

Capcom обяви излизането на Dead Rising Deluxe Remaster

Capcom Co., Ltd. обяви днес, че дигиталната версия на Dead Rising Deluxe Remaster ще бъде пусната на 19 септември 2024 г., преди физическата версия. Dead Rising Deluxe Remaster е възраждане на Dead Rising, заглавие, което спечели фенове по целия свят благодарение на свежата си концепция и игрово изживяване, разработено на базата на собствената RE ENGINE на Capcom. Като пренася играта на ново поколение конзоли, Capcom подобри общото игрово изживяване с много по-добра графика, възможна благодарение на висококачествено моделиране, по-добри контроли и добавяне на 3D аудио. Освен това, включвайки 14 езика за текст и 9 езика за глас, Capcom създаде игра, която надхвърля типичния ремастър и наистина заслужава да бъде наречена “Deluxe”.

В допълнение към редовното пускане на големи нови заглавия всяка година, Capcom се фокусира върху реактивирането на позабравени интелектуални права, които не са имали ново издание напоследък. Компанията работи за по-нататъшно подобряване на корпоративната стойност, като продължава да използва богатата си библиотека от съдържание, например чрез възраждане на стари IP като Deluxe Remasters, за да създава високоефективни и висококачествени заглавия.

Capcom остава твърдо ангажирана да удовлетвори очакванията на всички потребители, като използва водещите си възможности за разработка на игри, за да създава изключително забавни игрови изживявания.

За серията Dead Rising:

Dead Rising е екшън и приключенска поредица, която предизвиква играчите да открият истината зад зомби епидемиите, докато се борят с орди от зомбита по нови и вълнуващи начини. От пускането на първото заглавие през август 2006 г., игрите привличат фенове по целия свят със своите мрачно хумористични настройки и вълнуващ екшън. Към 31 март 2024 г., кумулативните продажби на поредицата надхвърлят 16 милиона единици.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *