Gaming Новини Игри

CENS спечели титлата на G.SKILL OC World Cup 2024

18.06.2024

author:

CENS спечели титлата на G.SKILL OC World Cup 2024

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., водеща марка за памет и компютърни компоненти, обяви, че CENS от Германия е новият шампион на 8-ото годишно състезание OC World Cup 2024. След интензивен ден с използване на течен азот за охлаждане, използвайки процесора Intel® Core™ i9-14900KF и дънната платка ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore, CENS спечели голямата награда от 10 000 USD!

След три дни на изтощителни квалификации, biso biso, CENS и Seby се класираха за финала на 7 юни. Във финалния кръг участниците трябваше да постигнат максимална честота на паметта и да изпълнят няколко теста със скорост на процесора, ограничена до 7GHz. Това показа възможностите на новите Intel Core процесори и уменията на участниците.

В различните тестове финалистите използваха високоскоростна DDR5 памет с изключително ниска латентност, достигайки честоти от DDR5-9000+ CL28. Това демонстрира възможностите на G.SKILL DDR5 памет модулите и уменията на участниците.

Поздравяваме CENS за титлата шампион и наградата от 10 000 USD. Показвайки отлични умения и управление на времето, CENS постигна високи резултати пред световна публика. G.SKILL също благодари на Intel, партньорите за дънни платки, съдиите на G.SKILL, HWBOT и всички участници за подкрепата и участието в състезанието.

За галерия със снимки от събитието Computex 2024, посетете G.SKILL Computex страницата на: G.SKILL Computex Highlights

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *