Ревюта Технологии

G.SKILL пуска високопроизводителна DDR5 памет

29.05.2024

author:

G.SKILL пуска високопроизводителна DDR5 памет

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., водеща марка за високопроизводителна памет и компютърни компоненти, обяви пускането на Ripjaws M5 RGB, високопроизводителна RGB DDR5 памет, предназначена за най-новите Intel платформи с DDR5. В началото ще се предлагат спецификации до DDR5-6400 CL32-39-39-102 96GB (2x48GB). С налични алуминиеви топлинни разпределители в матово черно или матово бяло и с персонализирано RGB осветление, Ripjaws M5 RGB е идеален комплект памет за различни PC конфигурации и теми.

Кликнете върху следния линк, за да гледате трейлъра на Ripjaws M5 RGB: https://www.youtube.com/watch?v=MV53ybsCrZI

Предлагаща се в матово бели или матово черни алуминиеви топлинни разпределители и с височина от 41 мм, серията Ripjaws M5 RGB е проектирана с минималистичен вид и разполага с персонализирано RGB осветление, което пасва на различни теми за PC конфигурации

Проектирана за високоскоростна DDR5 производителност и конструирана с висококачествени интегрални схеми, Ripjaws M5 RGB предлага овърклокнати спецификации в разнообразие от скорости, тайминги и конфигурации на комплекти – до DDR5-6400 CL32-39-39-102 96GB (2x48GB) – което я прави идеален избор за високопроизводителни PC конфигурации.

Ripjaws M5 RGB идва с поддръжка на Intel XMP 3.0 профил за овърклок на паметта, което позволява на потребителите да овърклокнат комплекта памет, като просто активират XMP в BIOS на съвместима дънна платка и процесор. Тази нова серия памет ще бъде налична при оторизираните партньори за дистрибуция на G.SKILL от май 2024.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *