Gaming Новини Игри

Голямо обновление 6 за Baldur’s Gate 3

19.02.2024

author:

Голямо обновление 6 за Baldur’s Gate 3

През средата на изминалата седмица Larian Studios обявиха, че работят усилено по предстоящото голямо обновление (Patch 6) за играта Baldur’s Gate 3. Обновлението вече е налично от петък и разработчиците споделиха детайли относно изданието му.

Освен значителните поправки и фиксове за известни проблеми, обновлението ще представи и интересни изменения в геймплея. Например, сред тях са обновените целувки – събитие, което е в хармония с “месеца на любовта”. След инсталирането на обновлението, играчите ще могат да се насладят на по-продължителни и романтични целувки с техния избран партньор. Визуалната реализация на целувките е персонализирана в зависимост от характеристиките на героя.

Също така, в лагера са внесени подобрения, а добавени са и нови анимации, които да обогатят опита на играчите по време на почивката им. Легендарни действия за битките в режим Honor Mode също ще бъдат въведени, а при активиране на автоматичен диалог играта ще отдели по-голямо внимание на аватара на играча. Има и значителни подобрения в потребителския интерфейс с цел да се улесни взаимодействието на играчите. Отделно, Larian предупреждава модовете си с BG3:

“Продължаваме да работим по бъдещите обновления за Baldur’s Gate 3 с допълнителни подобрения, фиксове и пачове. Но преди да се впуснем във всичко, което предлага Update 6, нека направим предупреждение за модовете! Ако изпитвате проблеми след инсталирането на последната актуализация, проверете дали след деинсталирането на модовете проблемите продължават. В момента модификациите не са официално поддържани и могат да се окажат несъвместими с новите корекции и фиксове”, съобщават от Larian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *